Falkenberg here we come!

Har vart en super bra dag+natt med kusiner och massa andra! Med massa med god mat och efterrätt. På natten så ös regnade det och då gick jag och Sofia min kusin in.
Men nu är vi iallafall påväg till en stuga som vi hat hyrt i Falkenberg. Vi ska åka till Liseberg och gekås! Åhh jag ökar verkligen gekås/Ullared :) men vet inte hur uppdateringen kommet va eftersom vi bor i den stugan i 2 veckor. Det blir nog 1 gång per dag om inte fler :) men vi höra sötisar
Pusspuss

Tältar

Nu ligger jag i tältet och försöker sova men kan inte. Vi har precis spelat kort (finns i sjön haha! Men det är faktiskt kul) resan gick bra hit. Vart jätte trevligt här. Så nu är det och sova sen upp och åka till stugan :)) men vi hörs imorrn.
Pusspuss

Hejhej sötisar!

Nu sitter jag i bilen påväg till mina kusiner. Två av mina kusiner tar konfirmation. Men vad vill ni att jag ska blogga snälla kommenterar vad ni vill att jag ska blogga om :) men vi hörs bloggar snart igen!
Pusspuss

Börjar om bloggen helt.

Kommer börja om bloggen helt och hållet. Ny header och bakgrund. Kommer satsa på bloggen nu! Men jag kan inte blogga på blogg appen, för att när jag fick min mobil laddade ner appen men kunde inte plucera inlägget jätte konstigt ! Men får gå inte på internet. Men då kommer du inte bli så mkt bilder menmen. Får gå in på datan:) men jag vill att ni kommenterar mkt ! Men vi hörs sötisar pusspuss !<3image description

RSS 2.0